Vid dagens lunch blev alla tillsist nöjda, barnen mumsade blodpudding och jag åt kalvsylta med hemrörd rödbetssallad och krispiga salladsblad.
Rödbetssalladen är inte så insmickrande och kanske inte passar alla eftersom den av naturliga skäl är en syrligare variant än den man köper färdig på burk.
Rödbetssallad
1 person
1 dl packad syrad Borsjtj (från Tistelvind)
½ dl ekologisk crème fraîche
1 msk majonnäs
Tryck ur vätskan ur de syrade grönsakerna. Blanda försiktigt med crème fraîche och majonnäs. Klart!
Rödbetssalladen är inte så insmickrande och kanske inte passar alla eftersom den av naturliga skäl är en syrligare variant än den man köper färdig på burk.
Rödbetssallad
1 person
1 dl packad syrad Borsjtj (från Tistelvind)
½ dl ekologisk crème fraîche
1 msk majonnäs
Tryck ur vätskan ur de syrade grönsakerna. Blanda försiktigt med crème fraîche och majonnäs. Klart!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar